Попередня тема - Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Shveps
|
Написане: 22 червня 2025 19:55 Початкове запитання | |
|
Хочу замовити хостинг для сайту на WordPress, але обов’язково, щоб сервер був у Торонто. Потрібна висока швидкість, стабільність і бажано мати повний контроль над сервером, бо планую сам налаштовувати все під свій проект. Може, хтось вже користувався таким хостингом саме з сервером у Канаді? Цікавить реальний досвід: наскільки добре тримає навантаження, яка підтримка і чи справді є root-доступ? Дуже не хочеться витрачати час і гроші на те, що не працює нормально. |
|
Догори |
|
 |
BUSTER
|
Написане: 22 червня 2025 19:55 | |
|
Я вже понад рік користуюсь хостингом із сервером у Торонто саме для WordPress-проєкту, і можу сказати, що досвід загалом позитивний. Швидкість завантаження сторінок реально висока, особливо для відвідувачів з Північної Америки. За цей час сайт не падав жодного разу, навіть при пікових навантаженнях. Дуже сподобалось, що дали повний доступ до серверу — я налаштував усе сам, включаючи кешування та оптимізацію безпеки. |
|
Догори |
|
 |
Berkij
|
Написане: 22 червня 2025 19:55 | |
|
Маю досвід роботи з декількома хостингами, але зупинився на тому, де сервер у Торонто — і це було правильне рішення. Сайт на WordPress став працювати стабільно й без затримок. Особливо відчутно це стало після перенесення з європейського хостингу — пінг суттєво знизився, і швидкість відгуку зросла. Окремий плюс — можливість повністю керувати сервером, бо мені важливо мати контроль над усіма процесами. Встановлював необхідне ПЗ сам, без обмежень. Ресурси виділяються чітко, без просідань. |
|
Догори |
|
 |
cARMAg
|
Написане: 22 червня 2025 19:56 | |
|
HostZealot пропонує надійний хостинг для wordpress з сервером у Торонто. Висока швидкість, стабільність і повний контроль над сервером забезпечать комфортну роботу вашого сайту на популярній CMS. |
|
Догори |
|
 |
|
|
Webboard.org вибирає найшвидший зв’язок для вас.