Выбираю робота для окон
Нова темаВідповісти Ukraine1 > Технології та інновації
Попередня тема - Наступна тема  
Автор Повідомлення
admin
Site Admin

ПовідомленняНаписане: 29 квітня 2025 15:38    Початкове запитання
29 квітня 2025 15:38 з admin

Появилась мысль купить робот для мойки окон, но смущает один момент — а не добавит ли он мне работы? Не хочу через день его чистить, заряжать, настраивать по полчаса. Есть ли простые модели «включил — забыл»? И чтобы в Украине можно было заказать с быстрой доставкой?
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
Вероника Лимарева

ПовідомленняНаписане: 30 квітня 2025 13:10    
30 квітня 2025 13:10 з Вероника Лимарева

Девочки, кто ещё не слышал про Хобот — срочно читаем! Я сначала скептически отнеслась, но подруга убедила попробовать, и теперь только и думаю, почему раньше не заказала. У нас витражные окна в квартире, с ними столько мороки… А с Хоботом Hobot 298 https://hobot.kiev.ua/ru/robot-moishchyk-okon-hobot-298/ просто включила, прикрепила к стеклу, и он делает всё сам, как маленький робот-помощник. Моет быстро, тщательно, до самых краёв, при этом не царапает стекло. Заказывала в интернет-магазине HOBOT — у них и цена была выгодная, и скидка как раз, и гарантия качества. Получила всё буквально за пару дней, в идеальной упаковке, сразу же проверила в деле. Теперь мои окна сияют, а я могу заняться чем-то приятным вместо вытирания разводов. Советую от души!
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
Показувати:   
Нова темаВідповістиДружній вид Ukraine1 > Технології та інновації
Сторінка 1 з 1

Подібні теми в Webboard.org Подібні теми в Webboard.org
Тема рахунок Відповіді Тема розпочата
Немає нових повідомлень Где вы рекомендуете покупать радиаторы для окон altanka 1 29 жовтня 2024 22:31 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Выбираю плитку для двора forumukraine 1 30 березня 2025 21:26 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Роботмойщик для окон ukraineponadyse 1 29 квітня 2025 15:39 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Робот для окон — фантастика или полезная штука altanka 1 29 квітня 2025 15:36 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Робот для мытья окон sehong 1 29 квітня 2025 15:52 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Выбираю тюнингсервис pravda 1 12 квітня 2025 16:35 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Противопожарные ворота выбираю novyny 1 08 квітня 2025 22:13 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Выбираю электропилу sehong 1 13 березня 2025 23:50 Переглянути останні повідомлення
Встановити закладки для цієї теми

Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Webboard.org вибирає найшвидший зв’язок для вас.

Following this hyperlink will lead to a permanent autoban.